Tökéletes családi autó
Előző kocsim egy VW Sharan volt. Családi kocsira van szükségünk, de a Sharan túl nagy, nem volt kihasználva. Az 5-ös egy kisebb kategória, de két gyerekkel tökéletes. = személyesnek van írva, de abból legalább 2 gyerek legyen, másként csak egész rövid távon lehetséges. De nekünk épp megfelel. A dízelt választottam, abból is az erősebbet, mert ennek volt jó a felszereltsége és a menettulajdonságai is jobbak. Nagyon meg vagyok elégedve, családosoknak ajánlom. Olvastam mások problémáit, nekem ilyenek nem voltak szerencsére.
Apró kellemetlen dolgok vannak benne pl. az ezüst színű műszerfal könnyen karcolódik, a rádió nem tartja a beállított adót, picit elmászik, ezért "zörgős" lesz a hang, egyébként is elég gyengén szól a gyári zene.
A motor az nagyon jó, a VW pdtdi motorjához képest hangtalan. Sokan megkérdezik, hogy benzines-e. Nagyon jól húz 2000-es fordulat fölött, addig picikét lomha, de nem vészes.
A fogyasztással nagyjából meg vagyok elégedve. Vegyesen 6,5 alatt, városba inkább 7. Autópályán 5 alatt kihozható, 100 fölötti sebességgel.
- semmi
Autó Nagy