Feleségem kis kedvence
Elsősorban városi használatra vettem, 2. autónak, feleségem használja. Az én autóm Mazda 6, ahhoz képest, ezzel jobb városban közlekedni, parkolni stb. Hosszabb utakra a 6-ost használom. Eddig hibátlanul teszi a dolgát, feleségem és én is nagyon kedveljük és jó választásnak tartjuk. Szerviztapasztalat egyenlőre nincs, de a 6-osból tapasztalom, hogy nem is nagyon lesz rá szükség.
120LE benzines városi haladáshoz több mint elég, a fogyasztása is korrekt, főleg, hogy 90%-ban városban használjuk. Elöl hátul elég tágas, jól felszerelt, már a Challe nge verzió is. A LED lámpák és a tolatókamera hiányoznak csak. A kamerát ugyan tudom pótoltatni, de a lámpa miatt legközelebb 1-el magasabb felszereltségű verziót vennék ami már tartalmazza ezeket az extrákat.
Most, hogy megjelent az új verzió sajnálom, hogy nem vártam meg a megjelenését, mert vagy ezt vehettem volna meg olcsóbban vagy az újat e helyett, ami alapból tartalmazza azokat az extrákat amiket ebből hiányolok.
De ezek olyan dolgok amik nélkül is nagyon jó autónak tartom és teljesen elégedett vagyok vele.
- Eddig semmi meghibásodás. Meglepő is lenne egy Mazdától...
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Astra H | Következő autója? | 3 |