WildCat
Teljesítményére nincs panasz, repül rendesen. Emellett a 7-8 l igen barátságos, pedig egyáltalán nem kímél? üzemmódban használom. Az alap DSC már egyszer megmentett egy nagy galibától (Thx hirosimai mérnökök!). A kisebb bajait annak tudom be, hogy az els? gyártási szériából való, otthagyni nem fog soha (kopp-kopp), nagyon össze van rakva. Egyébként meg 3 év garanciával kit érdekelnek az apróbb gondok??? :)))) Egyszer hátulról nekemjött egy sz?ke p***a, ebb?l okulva casco nélkül nem ajánlom (...és ezt is a sz?keség kötelez?je fedezte- hálistennek; hátsó lökhárító csere 200e, Mazda Mirai ). Eleinte mindenki megbámulta az utcán (reklámból ismert királykék a drága), de azóta is minden nap begy?jtök néhány jóles? pillantást vagy dícséretet a volánnál ülve. A legjobb vétel kategóriájában az tuti! Imádom! ZOOM-ZOOM YYYYEEEEAAAAHHHH
- Légzsák visszajelz? kivilágított, szenzorcsere garanciálisan. Azóta meghalt a bal hátsó elektromos ablak irányítása elölr?l, valamit a digit klíma h?mérsékletszabályozója szórakozik. A 40e-es szervíznél majd garanciába megcsináltatom.
Mazda Mester
Mazda Mirai