Autók » Mazda » 3 (2003-2008)

3 1.4 i

Mazda3-Télen nyáron

A 307-esem ( http://nepitelet.hu/autok/peugeot/307_2000/110_loeros_husky/ )után gyorsan kellett valami.
Feljebbvalóim japánra esküsznek. Korbefonáltuk az ismerősöket és a Mazda M3 nál ismét megtaláltuk. Az autó 2005-ös volt de sok-sok évet állt. 2012-re mindössze 27 000 km volt benne, szinte új illata volt. Gyors olaj és folyadékcsere és már zoom-zoom oltam is el. 2.0 Hdi után átülni egy 1,4 benzinbe.....Nehezen szoktam meg. Zúg-búg nem megy.
Nem az autó hibája, ezek ennyit tudnak. Digit klíma , 4 elektromos ablak, gerinctámasz, légzsákok, semmi egyéb. Megvettem bele a szokásos 2DIN-es fejegységemet, Navi-TV-kihangosító és sok más. Így legalább élvezhető volt az utazás. NAgyon rövid utakat megyek, ezalatt volt 7-7,5 l a fogyasztás, autópálya 6-6,5. Nagyon hiányzott egy 6. fokozat. 130-nál 3500-at pörög.

A megtett 70000 km alatt semmi de semmi baj nem volt vele. Ez megérte a fapadot. Ebbe tényleg csak tankolni kell ( a kötelező olaj stb csere persze megvolt).

Vicces, hogy Budapestről Siófokra lett eladva, és megvette ismeretlenül a 2-szomszéd, így szinte minden nap látom :-)1

100 000 km-rel váltam meg tőle. Most 1,5 év távlatából úgy gondolom nem kellett volna eladni, jó kis megbízható autó volt, szerettem

Ezt a típust mindenkinek ajánlom.

- Tényleg semmi.

BITEP Ipari parkban. Baráti alapon. Korrekt

Mazda M3. Márkaszervíz. Pont olyan. Nem olcsó-nem drága...Mazda. Semmi baj nincs velük csak a város másik végén vannak, ismeretség alapján kerültem ide, ez 2.autó innen. Korrektek, ez a lényeg

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? 307 Következő autója? 508