Jó autó kompromisszumokkal
Jó autó.Nem is akarom felsorolni a jó tulajdonságait, mert abból jóval több van.Szeintem az el?z? írásokban ezeket meg lehet találni.És most néhány negatívumot is írnék a tisztán látás végett : 1 x ne mindult, valami gyújtás probléma miatt. Sajnos :( ... illetve 1x megtörtem a kicsikét és mivel cascom az nem volt majd fél millióba került a kár, pedig csak kicsit sérült meg az eleje. Azt hittem rosszúl látok, milyen magasak az alkatrész árak. (Sajnos maga a vétel ár is borsos volt...de ez most más kérdés...)Na de ez az én hibám, vigyázzni kell erre a kocsira. Viszont az 1.4 -es motor túl gyenge, de ez is az én hibám. Sóheroskodtam, inkább az 1.6-os kellett volna.
Összegezve : Kimondottan jó autó , vannak negatívumok is de kit érdekel, amikor 3-ban ülsz...zoom-zooom....de ezekt?l függetlenül szerintem túl magas volt a vételára és fenntartás sem olcsó...ezért jelöltem be, hogy nem érte meg...
- valami gyújtás probléma volt, mert nem 1x nem lehetett elindítani.Gariba megcsinálták.
Óbudára,
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | corolla | Következő autója? | Skoda Octavia, esetleg Mazda 6 ?? |
Verdikt | (3.8/10) |