Háziasszony kedvence...
Imádom!!!
Családi, alsóközép kategóriás autót kerestünk. Tökéletes választás volt...ha még egyszer kéne választani, akkor is a mazdámra szavaznék még úgy is, hogy kategóriájában igencsak húzós az ára.
El?re bocsájtom, hogy csupa "fontos" dolgot fogok leírni, mivel "háziasszony "vagyok, és az autóvásárlásnál igencsak más szempontok alapján döntöttem/döntöttünk, mint valószín?leg azok,akik sportos autót keresnek, de hátha van valaki még az olvasók között, akit szentimentális, és praktikus indokok is befolyásolnak.
Olyan autót kerestünk, aminek a csomagtartójába lazán bele tudok tenni egy méretes, de összecsukható babakocsit...megtaláltuk...ha valaki most kinevet,próbálja csak ki...keressen másik olyan autót amibe egy n? ezt könnyen megteheti...
Fontos volt a biztonság...ezt is megtaláltuk maximálisan...az autó nagyon stabil, nagy sebességnél is...el?zésnél szintén nagyon megbízható...a gyerekeket biztonságban tudom
Kényelem...amikor el?ször beleültem a szalonban...elolvadtam.Már akkor tudtam, hogy csakis a mazdát akarom.A gerinctámasz nagyon praktikus. Bár kiv?lr?l nem látszik, de el?l is, és hátul is nagyon kényelmesen elfér bárki...még ha kicsit nagyobb is (széltében, vagy hosszában)
Sportosság...elég csak ránézni...gyönyör?. Nagyon tetszik,hogy vagányul néz ki, és vagányul szeli az utakat.
Szóval én nagyon szeretem...ha legközelebb autót vennék, akkor is a mazdát választanám...legfeljebb a 6-ot.
- eddig semmi
Balassagyarmat
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Peugeot Partner | Következő autója? | nagy valószín?séggel mazda lesz az is :) |
Verdikt | (7.3/10) |