Autók » Mazda » 3 (2003-2008)

3 1.6 TE Sport

Attól jó, hogy jónak készült - nem státuszszimbólumnak

Kompakt egyterűeket néztem, szerettem volna magasabb autót. Feltétel volt, hogy belül tudjak biciklit szállítani. Ford Focus kombi és Cmax, Honda FRV, Opel Astra Caravan - mindegyiket el tudtam volna képzelni.
A Mazda 3-ban volt valami, ami miatt nem akartam többé egyterűt. Belül kezdetben keménynek hatottak a műanyagok, de később ez az egyik kedvencem. Kívülről a GT hűtőrács-pótlék tette igazivá.
A Mazda Europe Service 10 éves assistance szolgáltatása győzött meg: ez kell nekem. Nem pucc - de igényes, nem olcsó - de kivételesen megbízható, magasabb alapár - de magasabb felszereltség, nem olasz - de kedves forma. A zoom-zoom autók közül külsőre ezt találták el eddig a legjobban. Tényleg jó vezetni -nem üres marketing. A próbaút lényeges volt, a kereskedő nem hiába ajánlotta azonnal. Ha nem vagy gépies ember, akkor megérzed, hogy ez egy emberiesre gyártott gép.

- Semmi

Auto DW