A család kedvence
Nagyon jó autó. A szép szinei miatt figyeltem fel a Mazdára. Utánanéztem az autónak és megbizhatósága miatt tettem le végül is mellette a voksot. Mivel a dízel számomra már kezdi
megérni az évi km miatt, ezért mindenképp f? szempont volt. Fogyasztása 5.1-5.3 l/100km között mozog, pedig sportosan hajtom. Szerencsére húz mint a "gepárd" így a lámpánál nem sok kihívó vigyorog el?ttem:-)))
Mikor el?ször vezettem nagyon nagynak éreztem a polo után. Ez a nagyság nemcsak méretben, min?ségben is ugrás volt .
Bels? kidolgozása csodaszép, külseje is elismerést kap ismer?seimt?l. Útfekvése szuper, a kanyarokba szinte beletapad. El?zésnél gyorsít még ha nagyobb sebességgel is megyek, sok tartalék rejlik a dízel motor teljesítményében!
Szervíz: olajcsere gyors és olcsó volt, ködfényszorót szintén gyorsan beszerelték.Csak ezek miatt kellett szervízbe menni.
Rossz tulajdonsága nincs számomra, igaz most a minuszokban míg be nem melegszik az autó a váltó kissé nehezebben mozog.
Ha sokat dolgozom és fáradt vagyok a hazaúton annyira feltölt?döm mintha legalább 4 órát aludtam volna (40km alatt) . A deréktámasza nagyon el van találva. Kifejezetten örülök ha mehetek vele valahová. Gyerekem szókincse 7 szóból áll a egyik már a mazdáé, jó izlése van a gyerk?cnek . A játszótér helyett gyakran autókázunk egyet. Bátran mondhatom, hogy a család kedvence.
- Ezen??!! Semmi!!!
Mazda Fehérvár