A nagybetűs Mazda
Imádom a járgányt,most 120 ezer van benne,de a kötelező dolgokon kivül nincs baj vele, remélem még évekig nem is lesz. Kicsit " kemény " a futómű, de az útfekvése tökéletes, váltója szuper.Picit erősen kell a kormányt forgatni, a rásegítő ennél a márkánál gyenge.Ha akarnék sem tudnék több rosszat mondani róla.
- 1992-vásároltam,21 ezer km volt benne, kisebb karcokkal volt tarkítva a bal hátsó sárvédő.A 14 év alatt mivel van egy 34 éves szuper 110-e skodám is-veterán- szinte csak városon kivül használtam.A fékbetétem még mindíg eredeti.Sohasem volt vele semmi bajom, két évente elég cserélnem az olajat,egy alkalommal a motortérben lévő benzinszűrő kezdett eltömödni, nagyobb sebességnél- 130 km/h rángatott a motor, mert nem kapott naftát. Szakszerviz kicserélte 3000 ft.-t.Tízezer km-t cserélem az olajat, egy cseppet nem eszi,szűrőt 30 ezrenként, ha kell! Legjobban a japán gyertyát szeretiTélen meleg mint a ladák, abszolút "uriember" módopn viselkedi.Szinte nem is tudok rosszat mondani róla.Megbízható, engedelmes,80-100-a s tempó között 7 liter alatt a fogyasztásom.Rugók kicsit kemények, de le sem lehetne lökni az útról.Ma is megvan, szerintem hibátlan masina.
Pathy László, Veszprém, Ady u 24. Tökéltes kező srác!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1987 |
Előző autója? | S 110 | Következő autója? | nem készülök autót venni |