Sportos megbízhatóság
Jó tulajdonságok: egyedi forma, nagy megbízhatóság, 5 ajtós kivitel
Rossz tulajdonságok: a rossz egyben jó is, kemény rugózási komfort - cserébe lerobbanthatatlan az útról :) Egy darab váltóhibától eltekintve kötelező olajcserék, folyadékok cseréje, klímahűtő (40k), vízhűtő (28k)csere.
- Kötelező szervíz és egy alkalommal kipufogó tartóelem hegesztés. - Kopó alkatrészeken kívül semmi extra. Hihetetlenül megbízható jószág. - - --- 10 év telt el, visszatértem és leírom a tapasztalataimat --- - - Az elmúlt további 10 évben az autó csak extrákat kapott. Elektromos ablakokat hátra is, elektromos napfénytető, fólia, lámpák, ülésfűtés, nagyobb első-hátsó tárcsafékek stb. 3 év full fényezést kapott. És mivel volt olcsón egy váltóm is, ezért kicseréltettem benne (kettes szinkrongyűrű zajongott). 15e volt a váltó bontva, ennyit a hülyének is megért :D Tavaly a klímahűtő kezdett szivárogni és a vízhűtő is. Kicserélve mindkettő új darabra. Eredeti a kipufogórendszer, a lengéscsillapítók és vizsgán zokszó nélkül hibátlanul teljesített! Na ez az, amire azt mondom megérte! Még most is lendületes a forma, imádom vezetni, pedig nem egy sportautó.
Mester szervíz
Csepel, Mag u.3.