Meglepően jó
Az autó úgy került hozzám, hogy kellett egy olcsóbb autóés a sok szűrés után ez maradt fenn a rostán. Sosem volt korábban japán autóm , ezért bevallom fenntartássl ültem bele. Az eleje még tetszik a hátulja.. hááát.. szerintem nem szép, mindegy. Elsőre kényelmetlennek éreztem az üléseket, rövidnek az ülőlapot. Később kiderült, hogy annak ezek ellenére ez, azon kevés autók közé tartozik, amikben nem fájdul meg a derekam 500Km vezetés után.(Ezt egyik német autóm se tudta) Váltó jó, futómű jó. Ami a motorban, váltóban nem tetszik az a nagyon rövid 5. fokozat. Nagyon sokat forog a motor, ami miatt hangos az autó és tempós vezetésnél nagyon fárasztó tud lenni. Természetesen a fogyasztásnak sem tesz jót, persze a másik oldalát nézve, sokkal erősebbnek érződik az autó, mindig van kellő fordulatszám, hogy meginduljon. A beltérről annyit, hogy mint egy kis idő után kiderült, sokkal inkább tetszik mint a korábbi autóimé, pedig ez is kopogós műanyag, csak szebb..... Iagzából semmi sem romlott el rajta, és sokkal jobb autót kaptam a pénzemért mint amit vártam.
- Légkondi feltöltés, ezen kívül csak kopó alkatrészek.
Nem márkaszervíz
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2001 |