Ritka csillag!
Nagyon szeretem ezt az autot és ugy tervezem h majd akkor válok meg töle ha már lerohad a kaszni mert szerintem életem legjobb boltja volt h megvettem!!Végtelenül megbízható!Sehol egy olajcsepp vagy furcsa hang, zörej!!Ami kicsit csalodást okozott az elözö automhoz (opel kadett 1.6i) képest az az h nagyon rövidek a sebességek és ebböl kifolyolag magas fordulatszámon dolgozik a motor!Viszont magas fordulatszámon a fogyasztás már akár 10liter is lehet!!Ezt a hibát egy jobban megtervezett (pl nagyobb áttétélü) váltó tökéletesen orvosolna!!De olyan nem létezik hozzá tudtommal!!120-130-as temponál azonban elégedetten mértem h csak 6liter!!Tehát lehet vele szépen is bánni és meghálálja rövid és hosszutávon egyaránt!!!Hihetetlen igényes és a mai modernebb autok tervezésében (mind kivülröl mind belülröl tekintve) megállja a helyét!!Minden kézre áll benne kényelmes, jól vezethetö!Valóban sportosnak mondható a nagyon jó útfekvése és alacsonysága miatt!A futómü is kemény de még nem megy a kényelem rovására!Hiányolom belöle a légzsákot és az ABS-t de mivel nekem az vt az els?dleges szempont h legyen benne klima és törésmentes legyen, kénytelen vtam megbékélni vele mert mindent egyszerre nem lehetett összehozni ebböl az amúgy is igen ritka modellb?l!!Mindent összevetve elégedett vagyok vele!!!
- Eddig hála Istennek semmi csak a kötelezö dolgok cseréjére költöttem (vezérmü szíj, feszítö görgök)+1 jobb hátsó lengéscsillapító!!
Magam javítom mert egyszerü és könnyen javitható/hozzáférhetö!!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 2000 |