Összességében jó fej
Jo auto, csak ha szervizelni kell, dollar milliok... :) Igazabol nem panaszkodhatom a megbizhatosagra, hiszen az, hogy a futomu szetmegy, meg 1 kuplung elkopik ... egyiknek sem az auto az oka, hanem az utak, meg az oratekeres (nem jelemzo a vezetesi stilusomra a kuplung gyilkolas). Jellemzo, hogy ausztriabol jott az auto, kb 3-4 honapja volt itthon, mikor megvettem, es semmi nyekerges nem volt, pedig meg volt torve elotte. Most meg zorgesek mindenhonnan, valoszinuleg kinn utakon kozlekedett.
Kenyelmes, egyedul az idosebb korosztaly szenved a beuleskor mert igencsak a padlon ulunk :)) Az ulesek oldaltartasa jo. Van klima, elektromos ablakok, szoval az alap kenyelmi extrak azert megvannak :)
Kivulrol is szep, az emberek 90%-nak tetszik, ahogy nekem is. Nincs az ajtokon keret, aztaaaa! :) Szoval a lenyeg, hogy 10 eves, de parat azert letagadhatna.
Menetteljesitmenyek: 1.5-16v 88 loero, hat lehet vele haladni, csak porgetni kell, 4000 fordulat felett jon az "orulet" :)) autopalya 160 meg ok /ilyenkor 10 literes fogy.!/. Nem tom eldonteni, hogy a 8.7 literes orszaguti atlag a teli gumiknak koszonheto, vagy a vezetesi stilusomnak, igazsag szerint a nyarival is 8 korul eszik... varosban hajlamos vagyok a nyugodt haladasra, ez orszaguton nem jellemzo, ugyhogy nekem kinn sem eszik kevesebbet. Erdekes.
Mi van meg... ja, par rozsdafolt, de nem veszes. belemjottek meg masfel eve, j.oldal tort, jellemzo a munka igenyessegere, hogy orszaguton haladtam tegnap es egyszer csak latom hogy a szelvedo jobb oldalan lobog a keder a levegobe :))))) meg holyagosodas meg ahhh... vigyazni kell mert raadasul ezt ismeros csinalta... azota nem eppen jobaratom.
Tehat egy szo mint szaz, az 1 millios arkategoriaban szerintem a legjobb valasztas /most 2007 jan. van/! Birja!
- elektromos ablakemelo kapcsoloja, meg egy izzocsere.
- ****
- kesobbiekben:
- 15800 km-nel vizpumpa, 16 ezer Ft, vez. szij (14000 Ft) es olajcsere, Munkadíjjal vegeredmeny 70000 Ft. 165 ezer km - kuplung csere (sachs) 100 ezer, munkadijjal. lassan mind a 4 gatlonak reszelnek. szilentek kopognak elol. kipufogo rohad, de meg ok.
- Nem olcso az alkatresz. Ezt kalkulald bele. Megbizhatosag alatt azt ertem, hogy soha nem hagyott ott sehol (kop-kop), de ez azert van, mert ha eddig kohogott, eddig mindig gyorsan orvosoltuk a problemat + megelozes. Igy erdemes sztem autot tartani, nem ertem azokat, akik 10+ millas autot vesznek es sirnak, mert kieg egy izzo, es lepontozzak a megbizhatosagot...:)
1 tetulada
gyors, preciz, draga, lerantasi hajlam azert megvan
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | – | Következő autója? | bmw 750i, audi s8 de a sorrend valtozhat:DDD |
Verdikt | (7.7/10) |