Igazi japó
Sokáig vacilláltam a Civic vs 323f között,de mindenképpen csak japóvas jöhetett szóba,a Hondák meg kegyetlenül le voltak gyilkolva.Aztán ráakadtam erre az 1.5-ös darabra.Elejét fényezni kellett,(motorház,lökös)a gyerek akitől vettem tuti biztosítózta,aztán a zsét mikor már felvette már szabadult is tőle:)A vas nem egy erőgép a 89 LE-vel,de ha pörgeted azért nem olyan tetűlassú.11.9s százra,előtte A4-em volt 1.6 az 12-re ment százra,és ötven kilóval volt nehezebb.Szóval annyira nem vészes.De nem is azért vettem.Fogyasztása elfogadható,sietős tempónál 7.5-8,5 liter százon,ebben van minden.Olajat eszi,5000 km-ént fél liter belemegy.Kényelem nekem szuper,simán van olyan mint az Audi volt,kézre esik minden,hátul már kicsit szűkös,koporsó fíling,csomagtér normális,váltó mennyei,van benne minden ami nekem kell(klíma,el.tük.ABS).Futómű kemény,feszes,nagy vezetési élményed nem lesz benne,mint egy Hondánál,de normális közlekedésre kiváló,és formára is szép még mindig.Megbízhatósága nálam eddig szuper,a féltengely kezdett ropogni,az csere volt bontottra,de ezen kívül csak a szokásos kopó cuccok.Szuper kis gép,nagyon megbízható,és ezt még japánban gyártották,ha karban van tartva,nem hagy cserben soha!
- Jobb féltengelycsukló.
mindent én és a haverok.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 12000 |