Autók » Mazda » 323, 323f V (1994-1998)

323, 323f V 323Coupe 1.4 16v

Ha szomorú vagy, megvigasztal

Imádom és mindíg is imádni fogom egy nagyon csúcs szuper m?szer!

Autó vásárláson t?rtem a fejem, valami kis kompakt gépet kerestem de nem találtam a fogamra valót.
Azomban egyszer véletlen?l egy kereskedés el?t elsuhanva meg pillantotzttram a gépet MAZDA 323 COUPE nem is igazán értettem hogy mi ez mert el?tte még soha nem láttam ilyen formát.
Kicsit hasonlít az F es mazdára de ennek csak 2 ajtaja van és a lámpái sem bukó lámpák hanem mélyre húzott rovar szemek, a hátulja meg ugy néz ki mint a mercedes 220 coupe hátulja.

Bels?: Muszáj elmondanom hogy 2 méter magas vagyok tehát nem minden kaszniban érzem magam jól, de ebben terpeszkedek.
-Kagylósított ülések
-Minden írányba álítható vezet? ülés.
-Kormány magasság állítás
-Dupla légzsák
-puha m?szerfal borítás
-És minden jó amit az ember szeme szája kíván.

Motor:

- 1.4 es 16 szelepes hidro t?kés szelep vezérléssel.
-fogyasztása 6liter mindegy hogy tél van vagy nyár.
Egy negatív tapasztalatom van vele hogy a hidró t?kés szelep vezérlés miatt hidegen kópogós a hangja de miután bemelegedett abbol a kis 1.4 es motorból el? bújikl a vadálat.
-Autó pályán toltam már neki 190-el is de éreztem hogy még nem ez a vége.
- Egy haverom civic jével 4 személlyel mentünk egyszer 215 öt
ha az bírta akkor ez is bírná, szerintem

Váltó:

-Nagyon finoman jár és pontos soha egy reccsenés vagy egy mellé szúrás.
-Hidegen természetesen ez is ovatosabban használandó

Öszkép:

- Gyerekek ha még egyszer az életben lehet?ségem lenne rá hogy ilyen firma autót vegyek biztos hogy coupe mazdat vennék.
Az összes háztartási felszerelést TV,mosógép,kandalló, gáztüzhely mindent ezzel vittem haza.
-Ja és mindenhól meg csodálják.
-Akit érdekel az autó külleme az megnézheti a Hasznaltauto.hu/323C keres? alatt.

- A mazdám egy 323 as coupe igazi ritkaság
- Amik elromlottak rajta......olyat nem tudok mondani csak olyat amit cserélni kellene de még sokáig bírja.
- -2db hátsó lengés csillapító
- -1garnitúra fékbetét
- -vezérm? szíj plussz görg?
- -egy korábbi sér?lés a jobb hátsó sárvéd?n ami hanyagul lett kijavítva.

Mazda Syta
Miskolc

Gyorsak voltak és türhet? áron revízíozták

Fenntartási költség (8) Évjárat 1996
Előző autója? P 125L Következő autója? Anyagi okok miatt Devo racer