Ébredező mackó
Hihetetlenül megbízható, ahhoz képest, hogy 6 évesen vettem, semmi gondom nem volt vele. Kategóriájában kimagaslóan tágas, kényelmes autó, hatalmas csomagtartóval. 3 év alatt a szívemhez nőtt, ha anyagilag megtehettem volna, soha nem adom el.
A vezethetősége remek, jó az útfekvése, nagyon stabil. Viszont az 1.5 motorhoz képest 3500-4000 fordulat alatt kissé lomha. Ami nem tetszett még az a kesztyűtartó mérete (kicsi), és a virsli pótkerék, de szerencsére nem volt rá szükségem. A klíma bekapcsolása pár lovat kivett a ménesből, amit azért enyhén lehetett érezni, de magasabb fordulattartományban már nem.
Sajnos az elmúlt évek némi nyomot hagytak a hátsó sárvédő belső felén apró rozsda-pöttyök formájában, de a fényező azt mondta, hogy még nincs abban az állapotban, hogy érdemes hozzányúlni.
Az én vezetési stílusomban (nem gyilkolom az autót) 8L fölé városban sem ment a fogyasztás, hosszabb úton 6,4L-t evett. A nagy vegyes átlag 7,3-7,5 körül volt.
Semmi csilivili, a tipikus szürke, egyenjapán forma, de teszi a dolgát. Ha vigyázol rá, ő is vigyáz rád.
- Kipufogó dob előtt eltörött a cső, komplett 3. rész csere (24e HUF), kiszőrösödött a gázbovden. Kétszer kiégett a bal első tompított. :-D
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 72000 |