Az ál-sportkocsi
Az autót a nejem választotta.Én nem ilyet akartam,de egyszerűen nem lehetett elvonszolni az autó mellöl.Mi tagadás tényleg szép.Föleg a hátulja az üvegseggel.Mint a honda crx.Csak ez belül sokkal tágasabb.Na szóval megvettük.És láss csodát nekem is tetszett,pedig én sedan párti vagyok.Lenyűgözött a hihetetlenül jó ,közvetlen kormány,és a remek futómű.Az autó úgy stabill,hogy közben nem rázza ki a tömést a fogamból.A váltó pontos,és akadásmentes.A fék nem egy nagy szám,(hátul dob fékes).A motor szerintem gyenge a viszonylag nehéz kasznihoz.,1.3 16V 75 le.De pörgetve azért némi dinamikát produkált.És a fekete leves: A futómű nem bírja a magyar útviszonyokat.A hátsó futómű stab pálcáját fél évente cseréltem.26000-ezerért.egyszer rámtolatott egy suzukisés rendesen megtörte az elejét.Motorháztető,lökhárító,egy lámpa+ fényezés:600000Ft.Brutális.Még jó hogy volt betétlapom.Na ekkor döntöttem el hogy eladom.A karosszéria elemek ,és a lámpák STB olyan piszkosul drágák hozzá,hogy már attól remegtem,hogy nehogy a nejem véletlenül is megtőrje.Ez az autó gyenge pontja.És semmi de semmi nincs hozzá bontva. Tehát aki ilyen autóra vágyik,ezt kalkulája bele.
- Kerkcsapágy első,kipufogó.gömbcsukló,hátsó stab pálca többször csere,szelepfedéltömítés,akumlátor,fék betét tárcsa csere,jobb első ablakemelő csere,riasztó csere,
Piliszsentiván Seres Géza szerelő.Nagyon megbízható olcsó jó szerelő
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1995 |