A házi kedvenc
A szenvedélyem régóta tart. Jó 6 éve egy Mazda kereskedésben dolgoztam, ott szerettem bele a márkába. Most sajnos másik autómárkával foglalkozom, és értékesít?ként beszámítás során jutottam hozzá az autóhoz. El?ször nem is akartam vele foglalkozni, úr isten, egy F-es Mazda.......?! Aztán behozattam átvizsgálásra. Kiderült, hogy sérülésmentes. Aztán beszámítottam. Aztán hazavittem. Gyorsan eladtam a régi autómat. Aztán megvettem. Nem bántam meg. Még egy ilyen fiatalos, sportos, de tágas helykínálatú autó szerintem nincs a piacon. A megbízhatóságról úgy gondolom nem kell mit mondani. A kerékcsapágy már akkor rossz volt amikor megvettem, kellett rá négy nyári gumi, ja és zörgött a kipufogó h?véd? lemeze. Néhány hónapja cseréltettem ki a láncfeszít?t. Az autó b? egy éve van nálam. A jobb oldali ablak kapcsolója id?nként rakoncátlankodik, ezt leszámítva nincs semmi gondja. Kicsit sajnálom, hogy nincs benne sok extra (se légzsák, se ABS), de az adattáblán ott virít a Special Edition felirat, a klíma úgy h?t akár egy fagyasztó, és gyöny?r? "Mazda kék" szín? a kocsi. A fogyasztása 7-8 l körül alakul, kicsit sok, de elfogahatónak tartom, hiszen úgy sem kell a szervízre költeni. A motor kell?en nyomatékos, magasabb tempónál, több személlyel már persze vérszegény. Viszont olcsóbb a biztosítás.
- Bal els? kerékcsapágy (16.000)
- Vezérm?-lánc feszít?je (35.000)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Escort | Következő autója? | Mazda Mazda és Mazda |