Öreg Hűséges
Csipom ezt a kocsit! Igaz ez az első autóm,2001-ben vettem (szellerem az első látásra),sok apró gond volt vele,de mit várhatok egy nagykorú "jánytul". Sok autót vezettem már,meg mellesleg ez a foglalkozásom is,de a zum-zum érzés ami vele jár.....! Igaz öreg már,meg sokat eszik,meg egyre több lesz vele a gond asziszem, de háromszor vittem műszakira mióta enyim,csont nélkül átment, zöldkártyailag teljesen korrekt,soha ott nem hagyott, aváltója szétkopva(szerintem az előző tulajok tojtak rá!)ccccccccccccsörög meg egyebek,de még mindi pontos a kapcsolás, hatalmas belső tér(nem ér össze a vállam a mellettem ülővel!) órjási csomagtartó stb. Lehet hogy atipust nem pontosan határoztam meg (ez egy sedan) bocsi érte igazándiból nem nagyon értek hozzá, meg ebből a tipusból nem sokat láttam,de 6 év alatt kb 150 ezer forintot költöttem rá ugyhogy legközelebb is MAZDA!!!! (bár lehet ebből még veterán is!)
- Hűtő (2000 Ft. mármint a műgyanta amivel sikerült megjavítani),váltó (még nem tudom mibe fog majd kerülni, de még működik)kipufogó rendszer(három évvel ezelőtt 22 ezer volt a két dob meg a többi,két hete a flexicső 5800 volt), szilentek, fékcsövek 1éb apróságok,hengerfejes lett 1éve( 15000Ft-ba került),berohadtak az első fékek,hátsó fékek elkopva (de még 1 százalék az eltérés)
Egy haverhoz hordtam aki rallizik amatőr szinten. Igy minden szinten szinte minden!
Most egy másikhoz pártoltam,ő régi kollega,most vágták sterilbe a verdát.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1989 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Mazda (xedos?) |