Megbízható kis méregzsák!
Az autót feleségemnek vettük. Azért esett erre a tipusra a választás, mert japán és kora ellenére is vagány kis autó benyomását kelti. A szervókormány, elektromos ablak (amelyek alap követelmények voltak) meg a hasonló korú és kategóriájú autókban fehér holló. A klíma már csak hab a tortán volt, de utólag belegondolva szerencse hogy nem klíma nélkülit vettünk.
Utólag is kitün? választásnak bizonyult az autó. Az els? dolog amivel megszerettette magát, hogy rettent? könnyen vezethet?! Ez pedig a párom 0km-es jogosítványához nem volt hátrány :)
Sportos kis jószág, jól is megy. Érdekesen morgós, sportos hangja van. Méregzsák, vezetési élménnyel!!!! Én is nagyon-nagyon szivesen vezetem, vezetem is amikor csak tehetem!
Bár keveset fut nálunk (eddigi 1 éves pályafutása alatt mostanában lesz 9E km benne általunk) semmi baja nem volt eddig! Persze amikor megvettük akkor költöttünk rá, de melyik használtautóval nem így kezd?dik?
Két hátrányát tudnám megemlíteni:
-Nagyon-nagyon alacsony, nehéz beszállni, kiszállni, fennakad stb...
-Nagyon kemény rázós futóm?ve van. Bp-en nagyon rossz élmény tud lenni!! :( Mintha szadizna és ezt élvezné is úgy ráz! Persze ebben hibásak Bp balkáni útjai is. Elfogadnám én hogy "azért kemény mert sportos a futóm?" de akkor gyárilag miért 175/70R13-as virslik vannak rajta? Ezekkel a gumikkal aztán kicsit sem lehet sportolni!
Szumma szummárum nagyon szeretjük mindketten és kicsit sem bántuk meg a választásunkat! Olyannyira, hogy következ? autónak az ezutáni 323F-et tervezzük!
- 2x hátsó lengéscsillapító (Monroe) 60kHUF
- féltengely, de még bírja
- egy-két helyen kezd rozsdásodni, de nem vészes (pláne ebben a korban)
maszek
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1990 |