A szerető, aki feleség lett
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy most már neki is szüksége lenne egy autóra. Hát összedugtuk amink van, hogy kitaláljuk melyik autóra is essen a választásunk?! Minden szóba jöhető modellt kipróbáltunk(tam), s magasan a 2-es győzött.
Megtörtént a vétel, s azóta változott egy-két dolog. Az eddig sajátomnak nevezett autót, ( amely egy nagyon szép 1,6 C Vectra) az esetek 90%-ban már a feleségem hajtja, s nekem pedig maradt a Mazda. Mivel javarészt városban használom, sokkal tökéletesebb választás, mint az Opel. Ez is jó kifogás lenne, de inkább azt mondom. imádom vezetni. Sokkal-sokkal jobban, mint a másikat, s ezért inkább ezzel járok, de mindenhová ám. Lehet nőies egy kicsit, de nem feltétlenül, nézőpont kérdése. Alig várom a városon kívüli hegyi szakaszokat is, nagyon jó vele játszadozni.
Ha lesz még pénzem 3. autót venni, az tuti 100% egy MX5 lesz. Sajnos még soha vezettem, de nagyon kiváncsi lennék, mit tud?
- Még szerencsére semmi. Ja, mégis, néha nem működik az elektromos ablak automata felhúzó üzemmódja. ( Ezt szebben meg sem tudtam volna fogalmazni) Nem igazán izgat a dolog.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Vectra | Következő autója? | is 250 |