Mézes MADZAG
A méretei miatt vettem, hogy beférjen a csomiba a kerekesszék. Ez volt az egyetlen, amibe befért (leszámítva persze azokat a típusokat, ami semmi pénzért nem kéne, de még ingyen sem: Opel Agila, Suzuki WagonR stb.). Jó, hát nehéz volt találni olyat, ami japán és ilyen mérettel rendelkezik. De megtaláltam. És NAGYON megszerettem! Nem egy versenyautó, ez tény. De nem is annak vettem. Ez nyugdíjas autó, de kiszolgál, megbízható, kényelmes, gyönyörű belül és elég jól felszerelt. Néztem ugyanennyiért Yarist is, de abban még kazettás magnó van..... ciki. Ráadásul a retikülömön kívül más nem fér a csomagtartójába. Gáz.
De a Mazda2 más. Szóval szeretem és nagyon vigyázok rá. És még szeretném sokáig használni.....
..... mire ezt olvassátok, addigra már egy új Mazda2 boldog tulajdonosa vagyok!!!!! Ezt pedig megvette a barátnőm. És ő is imádja!!!!!! :-)
- Egy őslény állat a pirosnál nem bírt mögöttem megállni. A hátsó ajtó behorpadt, a lökhárító horzsolódott. Nem nagy ügy - gondoltam. A javítási költség ehhez képest 436 ezer forint, ami a biztosítónak fog fájni.
- Másik: elfolyt a hűtővíz. Vízpumpa csere 40 ezer.
- A 40 ezer km-es szerviz kissé sok 77 ezerért, ami kis alkudozás után 73 ezerre lement. DE MÉG ÍGY IS SOKALLOM!
- Ja, és a fényezést is elrontották, vissza kellett vinnem még egy napra. Persze csereautóról hallani sem akartak! (Mirai)
Mazda Mirai, XI. kerület Budafoki út (karosszéria és 40 ezer km-es szerviz). Átvágva éreztem magam.
Slusszház, XI. kerület Budaörsi út (vízpumpa csere)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Fortwo 0.8 dízel | Következő autója? | Új Mazda2 |