Igazi társ
Mivel futárként dolgozom,dízel autót akartam venni.Sok márkát megnéztem,míg megláttam a szalonban a MAZDA2-est(1,4 cd klíma).Szerelem volt els? látásra,és a mai napig tart. Kényelmes (az fiestámhoz képest maga a gyönyör), keveset fogyaszt (dízel),megbízható, és jól felszerelt. Raktam bele TV-t és DVD lejátszót. Elmondjam milyen érzés,amikor a sok kopasz,kigyúrt,merdzsós baromnak leesik az álla,a piros lámpánál? Pedig nem volt drága a cucc (éljen az internet!!!).
Tehát szeretem a kis drágámat.Ha rossz kedvem van,körbejárom,és komolyan mondom jobb kedvem lesz t?le.Mióta megvan,nagyon sokan megállítottak,hogy szeretnék megnézni,milyen autó,mert nem igazán ismerik az emberek.Pedig nem drágább,mint egy IGNIS hasonló felszereltséggel.És azért mégis csak MAZDA.Most is ugyanezt vennék,csak egy kevésbé lelkiz?set.
- Ez egy érdekes kérdés.Egyrészt,mert a klíma,immár harmadszor romlik el.Minden javítás után kb 2 hétig bírja.Másrészt,mert egyre inkább az az érzésem,hogy ennek a kocsinak lelke van,méghozzá N?I!!! Pl.: kb 2 napig a bal oldali ablakemel? automatikusan nem emelt,csak amíg nyomtam a gombot.Aztán egyszercsak minden megy ,mint régen. Ma a rádió nem volt hajlandó bekapcsolni.Edzett Fordosként,gondoltam kiment egy biztosíték,majd kés?bb megnézem.A következ? indításnál ( Kb.15 perc múlva ) megint gyönyör?en m?ködik minden. Tehát ......?
Márkaszervíz D&W
Semmi különös.Korrekt,rendes munkát csinálnak,menet közben folyamatosan tájékoztatnak.
Óbuda,Vörösvári u. Csak azért kap eggyel jobbat,mert van a közelben egy bevásárló központ,ahol el lehet ütni az id?t a szervíz ideje alatt.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Fiesta | Következő autója? | MAZDA |