Megbízható jószág.
A vételt?l a mai napig a családban használjuk, tökéletes kisautó, alacsony biztosítási költséggel. Hóban-fagyban is beindul (nem garázsban tartom), semmi rosszat nem tudok róla elmondani. Az autón van metálfény, ami nagyon jó min?ség?, mert amikor meghúztam a falat, le lehetett róla törölni:) Nekem kényelmes az ülése, mert pici vagyok, mint a japánok, de tökéletesen kilátok bel?le. Nagyon jól kapcsolható a váltója. A kormány könny?, bár nem szervós. Hátul egész nagy a lábtér, a mai kisautókat is meghazudtolja. A csomagtere nagyobb, mint pld. a yarisé. Van benne elektromos ablak, hátsó fejtámla, rádió, belülr?l nyitható a csomagtartó és döntehet? a hátsó ülés 2/3 - 1/3 arányban. Az egész autóra a min?ségi kidolgozás jellemz?. Érzésre ugyan egy kicsit sokat fogyaszt mostanában, de lehet, hogy azért, mert úgy megyek vele, mint egy állat. Egyébként pörg?sen gyorsul, a 73 lóer? jól mozgatja a 830 kg-s autót. Nem rozsdásodik, és az ára nagyon baráti - 700-900 ezer között van. Ha olcsó használt autót akar (f?leg n?knek, els?sorban városba), akkor nagyon tudom ajánlani, mert bár nem mai csirke, mégis jó formája van és hihetetlen, de tényleg soha nem volt semmi baja! Nem volt olyan, hogy nem indult, csak amikor lemerült az akksi. Nem véletlen, hogy a mazda a világ legmegbízhatóbb autója.
- A világon semmi baja nem volt!!!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Biztos mazda lesz. |