A kis 800-as
Az első autóm mihelyt megszereztem a jogsit hosszas anyagi megfontolás után erre a típusra esett a választásom nagyon megbízható jól eltalált kis autó
Legkisebb helyeken is könnyen lehet parkolni vele egyszer hely hiányában egy fa és egy bokor közé parkoltam úgy irigykedett egy, kopsz BMW-s
Városban kitűnő és országúton is megfelelő teljesítményt nyújt.
Nem fogyaszt sokat 5-6 literrel is, megelégszik szinte bármivel, megy Tesco gazdaságostól a nitrometánig.
Először jól meghajtottam 80-nál kezdett hangosodni a 100-at is jól bírta de 110 fölött elkezdett, remegni a kormány, amit kerekek centírózása megoldott.
Második gyorsulás alkalmával mentem vele, 140-nel lejtőn lefele hátszélben majd szétesett az egész motor meg olyan hangos volt mintha 10000 dongó hajtotta volna.
Akár otthon is lehet javítani alkatrészek ára nevetségesen alacsony Pl. Hátsó kerékív rozsdásodott megoldást Opel Corsa kerékív behegesztése jelentette 2000 Ft-os anyagárért.
Egyetlen hátránya a „jó minőségű” magyar utak a kis 12 colos kerék minden lyukba beleesik a felni lassan Donald kacsa csőrét, juttatta eszembe.
Alig lehet hozzá 12 colos gumit kapni megoldás Régi Suzuki Swift felnije és vékony 13 colos kerekek alkalmazása.
- Lengéscsillapító féltengely felni mindem amit a jó magyar utak okozhatnak.
Rokon akinek 1984-es altója van és még mindig jól megy.
Gumis zöldkártyás bármi amit nem lehet házilag "barkácsolni"
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Swift? |