Autók » Lexus » Is (2005-2012)

Is 220d

Szép,sportos autó,hibákkal,szervíz gondokkal sajnos

Az autó gyönyörű,kár,hogy csak "csomagokat" lehet hozzá vásárolni a csomagtér berakodó nyílás kicsi,a hátó hely úgyszintén.A váltó nehézkes nehezen kapcsolható,a műszerfal hatlmasakat pattan egyenlőre nem tudták megcsinálni,ha normálisan vezetek(tünk)9lit. a fogysztás,lakókocsit vontatva viszont szenzációsan viselkedik11-12lit fogyasztással.Mivel nincs saját karosszéria,fényező műhelyük így a mellette levő toyotához kell vinni,ami borzasztó, csunyán,trehányul dolgznak,az ígért időpontoka nem tartják be,nem vigyáznak az autó épségére(összekarcolják),koszosan adják vissza szóval nagyon érdemes odafigyelni rájuk,minden alkalommal rossz szájízzel távoztam tőlük(jattot mindig kaptak),nem értem,hogy miért nem a lexus munka felvevője veszi-adja át az autót és akkor talán lehetne korigálni a hibákat!Ezekkel együtt szeretem az autót,de lehet,hogy eg ilyen felszereltségű Mondeó,stb kevesebb bosszúságot okozna nemtudom?!

- -Váltó(nehezen,akadozva kapcsolható),Műszerfal pattog,nyöszörög,magas az átlag fogasztás(8-körül)

Realszisztéma Lexus Buda

Realszisztéma Toyota(karosszéria jav.)A Lexusznak nincs sajátja(elkeserítő!!!)

Fenntartási költség (7) Évjárat 2008
Előző autója? Mondeó 2.0tdci Következő autója? Talán Lexus vagy Jaguár Xf