Arany középút
Céges autó, VW, Volvo és Audi A4 után használom. Összehasonlíthatatlanul jobb, mint az előzőek bármelyike. Igazi prémiumautó - akármit is mondanak azok, akok eléggé lehúzzák itt . Egyet kell hogy értsek az egyik előttem szólóval, aki szerint akik lehúzták, valószínűleg sohasem ültek még benne.
Hátul valóban nem a legnagyobb, de se gyerek, se kutya, így a feleségemmel elég jól elvagyunk benne. A kidolgozás minősége hihetetlen - az Audival összevetve is. Felszereltség szintén kitűnő, bár ez nem a Mark Levinson-os modell. Motorilag is nagyon ott van - nem a sportosság az alapeleme, hanem inkább igazi gran turismo (autópályán 140-nél forog 2000(!)-t a motor). Szerintem kiváló középút a Mercedes és a BMW között: nem olyan sportos, mint egy BMW, de sokkal kényelmesebb, illetve nem olyan öreges, mint egy C-osztályos merci, ugyanakkor kellő luxust nyújt.
40000 km: továbbra is elégedett vagyok, de azért apróbb dolgok keserítik az életet: zörög a műszerfal közepe (illetve néha nagyot reccsen; mondjuk más kocsibvan fel sem tünne, de itt pechemre túl nagy a csönd), illetve nyikorog az ülés.
50000km: újra maradéktalanul elégedett vagyok az autóval.Minden hibát orvosoltak és a software upgrade-del a fogyasztás is csökkent több mint egy litert!
- Egyelőre semmi
- 40.000 km: zörög a műszerfal és nyikorog a bal egyes ülés.
- Remélem megcsinálják a 45 e szervizen
- A 45.000 szervízen minden hibát orvosoltak + sw upgrade is történt - azóta az autó újra méltó a nevére
Realszisztema Lexus Buda - gyors, kényelmes, pontos. Igazából felüdülés volt mind a korábbi porschepestes, mind a zay utcai volvos szerviz tapasztalataihoz képest. 1 óra alatt kész, azt pedig meg lehet várni a szalonban kialakított kávézóban.
Update: már nem ennyire rózsás a kép - különösen sok gond van a Realszisztéma Toyota részen található karosszériásokkal (kárfelvétel). Eddig kétszer tört az autó (belémjöttek), mindkétszer ultralassú az ügyintézés es marhára nem érdekli őket a gyorsaság
Udate2 - valami történhetett a Reálszisztémánál: a szervízben udvariasak voltak, minden hibát orvosoltak és szó nélkül csereautót is biztosítottak, ami azért egy IS/3/C/A4 kategóriában nem megszokott. Szóval megérdemlik a felminősítést 9-esre.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | A4 | Következő autója? | Lexus |