A megnyugtató Faraday-kalitka
Előző autóm egy Citroen C5 volt ami gyakorlatilag beteg családtaggá vált, hiszen ugyanazzal a hibával 3 év alatt 26-szor voltam szervízben (mint egy beteg nagymama akit a kardiologus nézeget hetente), miután úgy döntöttem, hogy megszabadulok tőle, EGY ÉLETRE. Biztosra akartam menni ezért sok időt szántam az új autó megtalálására, így jutottam el a Lexus márkához. Több márka több típusát megnéztem, de igazából ahogy beültem, egy olyan milliő fogadott, hogy azonnal tudtam, ez az ami nekem kell.
Eddig 17000 km-t tettem bele és teljesen meg vagyok elégedve, mind kényelem, mind megbízhatóság szempontjából ( lekopogom). Hátul valóban kicsi a hely, de mi ketten vagyunk a feleségemmel, szóval ez nem okoz gondot, a csomagtartó is megfelelő méretű. Amúgy is untam, hogy a baráti társaságban és a családban én voltam a taxis és a teherhordó egyaránt. Szóval eddig rossz tapaszatalatom egyáltalán nincs, megy mint a rakéta, gyönyörű, és a belső tér olyan kifinomult nyugalmat áraszt, hogy öröm vezetni.
A többi népítéletet olvasva azt a tendenciát vélem felfedezni, hogy a negatív jellemzések, hibalisták a kb 30 ezer km, vagy e felett futott járműveknél találhatók, szóval Én is figyelek és várok, a C5 enyhén szólva "beállította " az érzékenységemet. A többit 30 ezernél..
- Egyelőre semmi..
Reálszisztéma