A precíz, japán csodaműszer
Jól eladható autó, nekem még befektetésnek is jó volt... kicsivel többért adtam mint vettem:-)
- Sok bajom nem volt vele, de ezért is vettem :-)) nagyon jó minőségű autó, sajnálom hogy a változó anyagiak miatt el kellett adnom. szóval ami elromlott: a lábtörlőszőnyeg tartó pöcök eltűnt belőle vagy nem is volt. a szervízben adtak ingyen, mikor elvittem azzal hogy a légkondi víz benn csöpög a barátnő lábánál... el volt koszolódva a lefolyó, amit 1-2 óra alatt meg is csináltak, és ez sem volt drága (9760ft, csak munkadíj, asszem 65-70 perc volt..). Egyéb bajom a CD játszóval volt, ami nem akarta elfogadni az írott CD ket.. de a gyáriakat szépen játszotta.
- Bajom volt még a futóművel, ugyanis az első futómű megette a gumit, pedig teljesen szervízelve vettem, de lemaradt a futóműbeállítás, amit végül megcsináltak, utána jó lett. Persze a gumit nem fizették ki, és nem is adtak másikat(ez egy hatalmas negatívum volt a Budaörsi Lexus szervíz részéről!!!),. Laptam viszont ennek fejében teles átvizsgálást és futóműbeállítást ingyen és kv-t amíg várakoztam.:-)
- Jó véleményem van amúgy az egész autóról: ez egy finom műszer, csodás érzés benne ülni, vezetni, minden kifogástalan. minden gondom elfeledtem mikor hajtottam,csodás 6 henger hang, kellemes gyorsulás, far riszálás, kis ívű kanyarban padlógáznál, imádtam. Valószínűleg ilyet is fogok venni, ha majd összejön megint a pénzem rá 1-2 év múlva.
- Ami nem tetszett:
- mp3 nincs, és nem is lehetm
- könyöklő túl alacsony, azaz nincs az inkább aprótartó.
Budaörsi Lexus szervíz, elfogadható, jó és precíz, de fenntartásaim vannak a munka minőségével kapcsolatban... kiszolgálás 10, munka 5
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Astra cabrió | Következő autója? | IS 200 vagy 300 |