A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Lexus » Gs (2005)

Gs 300 Mark Levinson 1 

Az ítélet értékelése
2,0(9 db)

Soha többet lexus!

Szöveges ítélet

Hallottam egy olyan mondást, hogy aki egyszer beül egy lexusba az nem akar másba ülni. Én kipróbáltam, UGYANAKKORA BAROMSÁG, MINTHOGY EGY JAPÁN AUTÓ SOSE ROMLIK EL! Ennyit még soha életemben nem szívtam egy autóval. Tele van mindenféle hasznos-haszontalan extrákkal, aminek a fele állandóan elromlik, a másik felét meg sose használom.
Lexusnál sokan említik negatív dologként a márkaszervizt. Ugyanúgy jártam, ugyanazt a szöveget kellett végighallgatnom vásárlásnál, mint amit már sokan leírtak, úgyhogy nem írom le mégegyszer. Undorító egy szerviz, meg tudom erősíteni!

Maga a lexus. Szép, kellemes, ML csomaggal királyi luxusszerűség, de még mindíg nem egy Mercedes. Nem tudom, hogy miért, pedig ebben is van sok extra, meg kényelmes ülések. A kidolgozottság, design meg maga az érzés ami megfog egy luxusautóban, ez a 3 hiányzik a lexusból. Mindegy, ez még nem akkora hiba.
Van ez az érintőképernyős monitor. Valaki valahol már írta, hogy "fölösleges sznob marhaság" (?!?). Ezt is megerősítem, az. Főleg hogy állandóan befagy, és akkor megkell állni, kulcs ki-be, és mehetünk tovább, amíg el nem romlik.
Azért kell nekem nagy autó, mert baromi sokat utazom. Örültem volna egy dieselnek, de olyana a lexusnak ugyebár nincs, úgyhogy benzinessel utazgatok, már amikor odaérek.
Sokféle autóm volt már, eddig mindíg célba értem. Egyetlen autó romlott el eddig a családban, a feleségem Peugeotja (206) az is 1x, nem indult reggel. Ez a lexus most mindent visz. Az utcánkban állandóan röhögtek rajtam, hogy na már megint hol van az autód. Páran irígységből is mondják az biztos, de sajnos igazuk van. A legcsúnyább történet: pár házzal arrébb lakik egy "nagyon"rövidhajú, "izmos"testalkatú emberke, régi S8as audival. Pitbull ide vagy oda, én jóban vagyok vele, hétköznapokban tök normális ember, az hogy éjszaka hol mit csinál az engem nem érdekel. Na egyszer mikor gyalog jöttem haza, sokadszorra összefutottam vele, elmeséltem mi volt csak annyit mondott:

"én mondtam hogy ne vegyél ilyen thaiföldi játékautót"

És milyen igaza van sajnos!

Szóval, elmeséltem mindent, nézzük miért is utáltam meg, és adtam el. Utazok utazok, nagyszerviz után vezérműszíj csatt (állítólag az szakadt el). Szerviz, javítás. Megint van autóm, másnap reggel nem indult, telefon be, hogy nem indul, szerintem számítottak rá, hogy nem fog indulni, mert még ők mondták hogy ***** a GS? Mondom igen, mondták, jó rögtön jönnek. Kijött egy srác laptoppal, 5 perc után megcsinálta, mehettem. Egy pár utazás sikerült, majd autópályán letíltott, trailer. Ezt még 2x eljátszotta. Negyedszer benzinkútnál megálltam tankolni, fizettem, visszaültem nem indult. Riasztó ki-be, és beindult... Legutolsó hiba, megyek a sztrádán, baromi nagy csattanás, valami szelep eltört. Sokadik utazásom kellett lemondani.
Nyugalom ebben az autóban? Az a nyugalom, mikor indulok a következő utamra, és a nagy csöndben azon izgulok, na vajon odaérek? Mi fog most elromlani? Nemtudom ki az aki szereti az ilyen nyugalmat... dehát nem vagyunk egyformák.

Meghírdettem viszonylag olcsón, sőt nagyon nagyon olcsón, így hamar elvitték.
Soha többet lexus!

Hibalista

- Indítás után kb 1 perccel elalszik a jobb első xenonlámpa, majd 5-10perc után megint világít.
- Vezérlőpanel állandóan lefagy.
- Vezérműszíj elszakadt.
- 3x letíltott.
- Valami szelep eltört vagy mi volt (elnézést kérek, nem értek hozzá)
-

Ide hordtam szervizbe

Mindenki kedvence... reálszisztéma.

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (1) Évjárat 2006
Kényelem (8) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (1) Vezetett km 71000
Szerviztapasztalat (1) Átlagfogyasztás 12 l
Előző autója? E320 Következő autója? E220 CDI
Ennyire szerette (3) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (2.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Lexus Gs 2005 (2008)

További ítéletek (20 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)