Megbízható japán luxus - olcsón!
Szeretem, kényelmes és erős autó, már amennyire 3 liter és 1700 kiló lehet. Hozza az elvárható szintet, de legközelebb V8-cal veszek. Nem vészes a fogyasztása, olyan 14 liter körül van, 80%-ban Bp-en rövid távokra, télen-nyáron egyaránt.
Sajnos a hátsó ülés egyáltalán nem lehajtható, amitől ugyan csendesebb a kocsi belül, de néha jól jönne. Viszont van hátul is elég hely 2 embernek (középen magasan van a kardán alagút). Van benne 8 légzsák, 2 üléshez ISOFIX, így két gyereket tudok vele biztonsággal vinni.
Belül szinte néma csend, a motor egyáltalán nem hangos, jó vele hosszú távra utazni, hátul is nagyon kényelmes, elöl jó szólés a könyöklő.
Összességében nagyon jó kocsi, a legjobb, amim eddig volt (franciák, németek, amerikaiak, japánok). Mivel az autó olcsó (gondolom a nagypapás kinézete miatt :)), ezért mindent összevetve nagyon kedvező a fenntartása (hiába drága a benzin, a kocsira nem kell alkatrészre költeni, plusz az alacsony vételára). Nagyon ajánlom mindenkinek! Legközelebb is Lexus-t veszek, semmi mást!
- -
Budakalász, magán szerelő
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Chrysler 300M 3.5L | Következő autója? | Lexus GS 430 vagy GS 460, az újabb típusból |
Verdikt | (9.2/10) |