Kellemesen unalmas utazólimuzin
Egy éve használom az autót, melyet null kilométerrel hoztam el a szalonból. Igazából azt adja, amire számít az ember. Jó értelembe vett eseménytelen autózást feltűnésektől és felesleges izgalmaktól mentesen. Hibridsége miatt a vásárlás előtt kicsit tartottam a fogyasztástól, mivel főleg autópályán használom, ami köztudottan nem a hibridek terepe. Kellemesen csalódtam, mert az autó méretéhez képest egy hasonló dízelmotoros autó fogyasztását hozza.
Business felszereltség, ami minden fontos extrát tartalmaz. Ezek az extrák és vezetéstámogató rendszerek ráadásul megbízhatóan is működnek. Ár-értékarányban szerintem az egyik legjobb választás a kategóriájában. Villogni persze nem lehet vele, mert sokan nem is ismerik, de éppen ez miatt választottam.
Sokan nem tartják igazi luxus szedánnak, mert elsőkerék hajtású. Hát szerintem ha nem driftelni akarsz vele, akkor ez pont nem érdekes. Ha erre vesz valaki bármilyen középkategóriás szedánt autószalonból, akkor eleve tévúton jár. Megbízható, takarékos, problémamentes, jó értelemben igénytelen útitársnak éppen ideális.
- Eddig semmi.
Lexus Szeged