Szvetteres terepes
Réghóta kerestem autót és mivel hegyre költöztem gondoltam valami terepjáró félét veszek, de gondoltam ha már terepjárónak néz ki legyen tényleg valami terepes tudás benne, hát ez meglepően leszűkitette a megvásárolható autók listáját. Erre elővettem az összes intenetes és nyomtatott lehetőséget és kutattam kerestem és végül ráleletem! Mindenki akinek meséltem hogy milyen autót szertnék venni lebeszélt, hogy szar angol állandóan meg fog állni lezabálja a gatyámat és szervízre költhetek egy komolyabb lottónyereményt. Na sebaj belevágunk hiszen nem hiszi el az ember, hogy büdös a szar amig meg nem kostólta. Meglett a kicsike nehéz szülés volt. Na mondom lecserélünk rajta mindent amit ilyenkor kell mindenfalyta lé (olajak, folyadékok) és kopott alkatrészek 4db féktárcsa a hozzá tartozó betétekkel lecseréltem a Angolnak mondott 2,7 lityis PSA motoron mindent amit kell vezérműszijak mert 2 van szűrők stb. szóval gigaszervíz volt és itt jött a meglepi úgy hogy a motorhoz mindenta peugeottól hoztunk meg persze a tárcsák és a betétek utángyártottak voltak így belefájt az egész kicsit kevesebb mint 3 kilóba ami az autó értékéhez képest lepkefing. Na azóta rengeteg közös élményünk volt kiopróbáltam közepes dzsindszsában bírta, a mázolás már nem annyira kicsit karcos lett de ha terepjáró akkor ez értékesebbé teszi mint régi jó bort az üvegen a nemespenész. A másik amit imádok benne az a zene hát az jól szól pláne az Apocalyptika meg a hasonló nemes zajok, de továűbb nem dícsérem, mert a végén még beleszáll az angol nagyképüség és akkor le kellene cserélnem amit mág pár évig nem szertnék.
- semmi
Szabó Pisti (Szabóbá) lelkes hozzáértő figura.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Voyager | Következő autója? | Ugyanez V8 diesellel |