Luxusbivaly
Imádom!!!! Örülök, hogy a TDV8-ast vettem, nem a TDV6-ot. Kb. 1.5 literrel eszik többet, de sokkal jobban megy, messze megéri. A Brembó fék fantasztikus.
Hát igen, a 275/40-es 20"-os kerekek, valamint a kemény beállítás miatt ráz. Ez az egyetlen hátránya. A fogtömésem nem pottyan ki, de lehetne egy picit puhább. A kanyarodáskor kigyulladó segédfény az elején szokatlan volt, de rendkívül hasznos.
Parkoláskor kilátni belőle nem igazán lehet, de a radarok jók, megbízhatók. A magas pozíció miatt a ki- és beszálláskor a világos bőr ülés erősen igénybe van véve, félek, hogy nem bír ki esztétikus állapotban 100-150 e km-t.... Végeredmény: élvezek minden benne töltött percet!!!!!
- Az első napokban a hátsó ajtót a gombbal nyitva, majd azonnal a rendszámvilágítást fogva emeltem az ajtót.
- Nem kellett volna! Sehogyan sem lehetett a csomagtérajtót bezárni, a kocsit sem. Se kulccsal, se távirányítóval. A szervízben a csomagtérajtó alsó részének közepét baromi erősen benyomták, hallottam, ahogy bekattant. Azóta jó. ( Én is próbáltam, de nem ennyire "bikából" )
Cél Motors, de inkább kiviszem Bécsbe, a Denzel-hez, nem drágább!!!
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2008 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 12000 |