Autók » Land Rover » Range Rover (1994-2002)

Range Rover 2.5tds

Szeszélyes Behemót

1éveig használtam.Elösször nagy volt az öröm mikor meg szereztem.Régóta szerettem volna egy P38-as Rangét.Szerintem mai napig a legszebb a terepjárok között,semmi feleseleges csicsa,de mégis luxus érzés árad belőle még így több mint 10 évesen is.Kívülről brutális nagy kocka, belül full kényelem és minden akkori extra.Sajnos ez a sok extra lett végülis az elválásunk oka 1év után.Rengeteg kibogozhatatlan elektromos problémám volt vele.Riasztó,szintszabályzó,klíma,ezekkel mindig volt valami gond.És sajnos nem találtam megbízható szerelőt aki ezeket rendbe tegye.A legtöbben mikor meglátták hogy ez egy Range...pfff vakrták a fejüket,segiteni végül egyik sem tudott, de a pénz az met elfelé rendesen,mégsem lett jó soha.Otthagyni nem hagyott ott sehol.A motorral nem volt problémám (2.5td bmw) se a teljesítményével se a megbízhatoságával.Terepen nem használtam.Fogyaszás olyan 12l körül, nem vészes ekkora monstrumtól.De ez a sok elektromos kütyü....pfff.Végül öszesítettem az 1év altatt a hiba keresésekre elköltött pénzt, és ebböl az összegből egy közép kategoriás autó tényelges nagy generálja alkatrészekel és munkadíjal együtt is kijött volna :-(
Így meg született a döntés hogy nem barkobázok tovább vele.Meghírdettem és elég hamar el is vitték (még a válság elött) szerencsére.
Sajnáltam mert nagyon teszett,és lehet hogy csak kifogtam.
Aki talál egy hozzáértő szerelőt, aki nem az Ország másik végén lakik annak talán megéri.

- riasztó,klíma,szintszabályzó,központizár....stb stb

Fenntartási költség (3) Évjárat 1997