Autók » Land Rover » Range Rover (1994-2002)

Range Rover 2.5 dse

Ha ezt el?bb tudtam volna...........

Miután a döntés megszületettt, hogy nekem egy nagydarab, összkerekes, diesel terepjárót kell vennem, olyat, ami nem rázza ki a lelkem, kényelmes legyen, lehet?leg automata, és ne keltsen el?ítéletet a többi közleked?ben, hosszas keresgélés kezd?dött. Teljesen véletlenül került elém az említett gép, és mit mondjak egyb?l beleszerettem.
Klasszikus, sallangmentes terepjáró forma, és valami hihetetlen?l tágas, kényelmes bels? tér.
Akinek csak említettem a vásárlás szándékát, igyekezett lebeszélni a szerinte megbízhatatlan, és "ingem-gatyám rámegy" költségekr?l.
Végül bízva BMW motorgyártási, és a Land Rover terepjáró tapasztalataiban, és nem halgatva senkire megvettem.

Jó döntés volt.

Eddig 100000 km-t mentem vele, télen, nyáron, hóban, sárban, de soha nem hagyott ott sehol.
Télen síelni jár a család, belefér az összes holmi, hátra kényelmesen beül a két közel kétméteres fiam./ ez az els? auto, amiben nem panaszkodnak a helysz?kére/, és hajts.
Nyáron, pedig a peca. most már nem kell hosszasan cuppognunk gumicsizmában a sárban, felmálházva a cájggal, hanem szépen odavitetjük magunkat a partra, és nyogodtan beállok a sokcsillagos hotel parkolójába, a csillogó gépek közé.
A beltér hatalmas, klasszikus angol munka, ami b?rnek néz ki az b?r, ami fának az fa. ilyen kényelmes vezet?ülést eddig csak a Vel Satis-ban tapasztaltam, ennyire rossz helyre szerelt ablak vezérlést pedig sehol.

A kétésfeles tds motor alapban elég halovány, de az ehhez beszerezhet? gyári chip sokat ledített a haladáson, és persze a fogyasztást is megemelte 1-2 literrel, de mit várhat az ember egy közel kétésfél tonnás, állandó összkerékhajtású automata vastól.
folyt köv

- 110000 km els? kadánkeresztek 20000 Ft