Landy Baby
Már régóta vágytam egy terepjáróra, azt gondoltam egy Freelander jó megoldás lehet. Végül nem csalódtam, nagyon meg voltam elégedve vele. Nem is akartam eladni, miért is adtam el? Nem tudom, talán a három ajtó végett. Meg féltem hogy beáll rajta az IRD.
Nálam semmi komolyabb baja nem volt az autónak, bár sokat nem mentem vele.
Dolgozni jártam vele minden nap, és hétvégén kirándulgatni.
Terepen sem hagyott cserben, voltunk vele Land Rover találkozón, nagyszerű örök élmény marad. Szépen ellavíroztunk a 40 cm-es hóban a defenderek és range-ek után. Mi is meglepődtünk mit ki nem bír szegény kis freelander.
Meg voltam elégedve a terep képességeivel. Persze nincs benne két váltókar és difi. Nem lehet egy néven venni a nagy terepjárókkal, de kiránduló autónak tökéletes. Igazi kis női terepjáró.
Autópályán alig evett 6 litert.
Városban 8,5 liter
Terepen sem evett többet 9 liternél.
Kicsit lomha, kevés a 2000 cm3 szerintem.
Legnagyobb sebesség amivel mentem az 145 km/h, de ott már sajnáltam szegénykét.
Külseje mindenkinek szemet szúrt, pofás. Gyönyörű autó.
Én csak jókat tudok mondani, szerettem a kis Landy-t.
Ki kell fogni, nekem sikerült egy egészen jól karbantartott freelandert vennem, én is vigyáztam rá, mindig minden kis zajnál vittem megmutatni a szerelőnek. Aztán soha nem volt semmi komolyabb, csak mivel nő vagyok belehallok mindenfélét. (Fóbia nálam)
- jobb hátsó alvázcsavar ( filléres dolog) - Szilentek ( 40ezer) - Kormányösszekötő szilent (10000) - Futómű beállításhoz szükséges csavarok berohadtak ( csak munkadíj volt 5000 ) -
Saját szerelőhöz hordtam, Balogh Ferenc Pápa ( korrekt és nagyon olcsó)
Pápai Renault szalonban futómű beállítás (beleszakították a csavarokat)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | clio | Következő autója? | cherokee |