Hóbucka bajnok
Angol márkáról úgy gondoltam megbízható precíz minőségi cuccot kapok. Így vettem meg 3 éve 2évesen a landyt. Az1.8 as benzines lomhának lomha, gyorsulása olyan mint egy lassító elefánté. Megjelenni viszont jóvele, s kitünően lehet vele parkolni a mezei autósok által üresen hagyott hóbuckákon.
A motor kissé allulméretezett. Először mikor felnyitotta az eladó a motorháztetőt teljesen skoda 120L fílingem volt ugyanis oda még két nagyobb bőrönd befér.Mígnem egyszercsak nívós szórakoztatóipari egység előtt várakozó tömeg előtt sikrült felszállnia a ködnek (először azt hidtem) aztán kiderült a hűtőviz volt. hengerfejtömítés csere 71000kmnél a szerelőbarátom szerint már nem először. és a tartozékaik potom 100.000 rugó munkadij nélkül nagyker kedvezménnyel. mondanom se kell az új is olyan mint a fing. lassan letelik a 20000 km az újtömítés ugyh azszem kocsicsere lesz. hátsó ablakemelőbowden eldarálódott pedig nálam talán háromszor nem ültek a hátsó ülésen.. mindez ausztriába síelés közepedte -15nél. ha jól emléxem 200euro körül volt a javítás (nem csere!!). bal hátsó ajtó központival nem nyílik, manuálisan ugy 10-15*re. még szerencse hogy csak mikor lehajtom a hátsó ülést akkor nyitom. ja az utolsó, bennmaradt a kuplung. munkahenger csere mindehol 40ezrekkel fenyegettek, a landy carnál 25ből megúsztam. Azt mondták heti hármat adnak el...
A egy beszállítócégnél dolgozom, egy vevői reklamáció alkalmával sikerült ellátogatnom az összeszerelő üzemükbe. Hát netudjátok meg. mint a piacon az utolsó putriba. volt ott minden. csodálkozom rajta hogy működnek a kocsik.
Nagyon kell szeretni ahhoz hogy ne írjak róla tübb rosszat így nem teszem.
Most tervezem hogy könnyes búcsút veszünk egymástól.
- Hengerfej tömítés (állítólag nem először)
- Bal hátsó ablakemelő
- Kuplung munkahenger
- Jobb hátsó ajtózár
- hátsó ablaktörlő
- hátsó ablak emelő
- aksi
- riasztó
- műszerfalvilágítás kiégett
Nem vittem márkaszervízbe mert a győri azt 2hét múlva tudott volna fogadni, az árajánlatukról ne is beszéljünk. volt egy álmatlan éjszakám aztán behúztuk egy szufni műhelybe..
Sufni tuning
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2001 |