Gázlómadár
Két hónapja vettük, hosszas keresgélés és márka összevetések után. Ez maradt fenn a rostánkon. Még nem bántuk meg. Kényelmes és böszme nagy. Megjegyzem a parkolók zöme nem ennek lett kitalálva. Kilóg, mint gyagya gyerek a tornasorból.
Jól variálható (7 üléses), közepesen felszerelt. Ilyen tütübe felesleges a bőr sztem. DVD meg nem kell földútra...csak kirázza az ember szemét..:-)
Minden csomagot elnyel 5 ülésesként. Eddig már 9ezer kilcsit toltunk bele. Terep ebből cca 1500km volt. Még nem zörög sehol. Nagyon tetszik a hangszigetelés. 160-nál (persze nem itthon) csak zümmogés hallatszik. Kellemes csalódás.
Remélem sokáig így marad..
Van respektje az autópályán is, ha a 2,7tonna + 2 xenon bekacsint az utolért kocsi hátsó szélvédőjén...
- Még semmi, illetve sima gyári CD-s audio cucc van benne (nem DVD-s) és ez néha olyan mint a Bill Gates szoftverek. (elindulás után valamely állapotában (CD, Rádió) megmerevedik és minden gomb, tekerentyű passzívvá válik. Ilyenkor megállás - gyujtás le - kulcs ki - kulcs be - indít és láss csodát működik) Állítólag szoftver frissítés segít rajta..
Még nem kellett..
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2007 |