Autók » Land Rover » Discovery (2004)

Discovery discovery 3 hse

Családbarát mindenes

az a helyzet,hogy az első autóm egy 73-as serie 3-as volt szerettem de lassú volt,ezért eladásra került.több év terepepjáró megvonás után vettem egy ford rangert,amit aztán becseréltem egy akkor4 éves kocka rangéra,amit aztán az idén sikerült elcserélnem egy hse-re.melette még van egy 88-asom amit nagy erőkkel el kezdtem felújjitani(népitélet a barátom-azt hiszem az a cime,ha kész lessz majd irok erről is,tanulságos lessz.az előző tulaj iszonyatra lepukkasztotta).az a helyzet,az auto tulajdonképpen nem az enyém,hanem a feleségemé,de azért sokat hajtom én is .sokkal kényelmesebb mint a kocka volt,csendesebb is(egyszer mentem vele tiltásig,kb annyi hangja volt mint a mondeómnak)nem ráz a sem a futómű sem a kormány,akit meg zavar a kanyardőlése menjen egy párat a kockával és meglátja a külömbséget.a légrugója nagyságrendekkel kifinomultabb,mint a kockáé,gyorsabban is reagál.a motorja is sokkal jobban viszi ezt a kasznit,de én megpiszkáltattam egy kicsit(nem chip)igy 228le+500nm.fogyasztás maradt,rugalmasság nőtt(,nem vagyok versenyző)a szolgáltatásaival meg vagyubk elégedve,családi autónak használjuk ,terepre nem akarom vinni,de nemis odavaló.ha megfelelő helyre megy az ember nem horror a szerviz angliábó kb féláron beszerezhető hozzá minden mint idehaza.fogyasztása autópályán kb 130-ig 10 160 12 átlag 11.a váltója nagyon kényelmes a kocka után,sokkal több csomag befér mint a régibe,szóval eddig meg vagyunk vele elégedve.majd még irok.

- kopó alkatrészeken kivül semmi

cél motors."szakszerviz" nulla,csak a vakitós duma megy(az első autom egy serie 3 volt)drága és ahol lehet átrántanak,ha "haverral"mégy akkor is.

az első szervizen kivül még nem voltam sehol

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Megbízhatóság (9) Vezetett km 12000
Előző autója? range rover vogue Következő autója? ez marad
Verdikt (6.7/10)

Land Rover Discovery 2004 (2004)