Terepre valo ordog
Ceges autom van (Chevrolet HHR), de szerettem volna egy sajat autot, Subaru volt a teriteken nagyon-nagyon sokaig, de meglattam az uton es par nap alatt meg is vettem egy Land Rover Discovery-t. Szerelem elso latasra es orokre - ugy erzem.
Csak egy honapja vasaroltam, tehat olyan sok mindent nem tudok rola irni, de azt igen, hogy mult heten megtettem vele kb 2500km-t a Yellowstone parkba es oltari jo erzes volt vezetni. Az ut elott elvittem szervizbe, hat igen, ez nem volt olcso, de szerencsere csak a hutes koruli dolgokat kellett kicserelni, meg olajat cserelni mindenhol. Jo volt vezetni a nem aszfaltos terepeken, ahol mindenki ovatosan vezet, meg a hatalmas truck-ok is (Ford F-350, Dodge Ram 15000) es mas tipus terepjarok (Jeep, Nissan XTerra) is, en meg csak elszaguldottam mellettuk, jol felverve rajuk a port. :)
Nem varosba valo auto, de hegyi ember vagyok, minden hetvegen a hegyekben vagyok es a tel itt fel evig tart (Calgary/Alberta), ja es a benzin sem olyan draga (Olajhomokot banyasznak eszakon). Nem versenyzesre valo, inkabb elvezni kell, hogy dullongel. 110-es tempoval a hegyekben 10.9L-et fogyasztott, ami eleg jo egy 21 mazsas nagy V8-ashoz, amiben lassan 250 ezer km-van.
- hutes
www.rovershop.ca