Autók » Land Rover » Defender 90, 110 (1983-1990)

Defender 90, 110 2,5 Td5 110 Sw

Kicsikém....

Két féle terepjáros van! Aki nem szereti a Defit és aki nagyon szereti. Én ez utóbbi vagyok! Énnél szebb autó nincs is a világon. (Szerintem)
1,5 éve boldog tulajdonosan vagyok egy 110-es Definek.
Mindenhova elvisz és rettenetes a terhelhet?sége!
Pakolás? Nem gond. Eddig még nem volt olyan amit ne vittem volna el egy fodrulóban. Eddigi rekord: 21 gyerek egy heti táborozási felszerelése és edz? felszerelése, és a csomagtartón még mindig volt hely.Az utánfutót még el? se vettem!
Fogyasztása: Terepen amennyit adok neki, országúton viszont ha nyugdílyas stiluban vezetve 8 literrele is megelégszik.
A f?tésre kicsit rá kellet segiteni egy állóf?téssel, de így mostmár egy ágyat is bedobhatok hátra és aludhatok bent.
9 személyt kell szállítani? Nem akadály! Simán elférnek, és még a kutyát is bepréselem hátra.
Volt ugyan gond a váltóval, turbóval, hátsó difinél.... de hát melyik autóval nincs gond.... :)
A zárak hajlamossak téli mosásnál befagyni ha nem vigyázunk, és akkor jöhet az ajtótánc hogy vajon melyiken is tudnánk bejutni és bemászni.
A légellenálási együthatója mint egy kamioné viszont 130-at lazán viszi autópályán. A rénszarvas teszten is átmegy (a jó gajtör? mindenet megold) és jol lehet vele parkolni is.
Nagy el?ny a magassága! Parkolóban ha nem emlékszek hogy hova álltam.....csak körbenézek, és megvan.
Járdánál még nem vertem le az elejét, és ha nem engednek át sávváltáskor??.... nem gond... átengednek azonnal ahogy megindulsz.

Nagy és er?s gép, könnyen jól kezelhet?. A vezet? oldalan kevés a hely de gyorsan meg lehet szokni, és semmi sem pótolja azt az érzést amikor nekiugrasz egy dombnak és már fent is vagy.

Nagyon lehet szeretni és kell is szeretni!

- Turbó,váltó,hátsó difi

Délász (Szeged)

Cél-motors (Bp)

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Előző autója? clio Következő autója? Defi 110 Sw
Verdikt (8.5/10)

Land Rover Defender 90, 110 1983