A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Lancia » Ypsilon (2003-2011)

Ypsilon 1.4 benzin 

Az ítélet értékelése
1,7(7 db)

Az imádnivaló ékszerdoboz ...

Szöveges ítélet

Imádni való ékszerdoboz,de igazán az szereti az ilyen (olasz) autókat,aki valahol fanatista valamien szinten,szerintem egy pár "testvérem" tudja miről beszélek!Igaz,ízlések és pofonok,mindenkinek más tetszik,és mást szeret,ezért van több fajta és márkájú autó,,,,de most őszintén,,,,rengeteg a farncia peugeot,renault , a német "csodákról" en is beszéljünk,mint pl:polo,golf,opel és még ott vannak az ázsiai 4kereküek is,,,,biztosan nagyon jó autók,sőt tudom is,mentem már egy párral(édes apám autószerelő voltából),,,,de annyi van belőlük az utakon mint a szemét,,,,,és ha ránézek egy ilyen kis y-ra,szerintem mintha más dimenzióból érkezett volna !!!de idáig csak a külsőéről volt szó,,,,a motorról annyit szerintem elég elmondanom 1.4 95 pacibaba repit az utakon,igaz 3000 fölé kell pörgetni,h igazán kezdjen húzni,de hát kis kocsi,kis kocsi,nem egy maserati :D :P- és amotorhang,mint ha operába lennék,pedig nincs is gagyi sportkipufogo,h legyen valami csinált hang hozzá,jah és még alu meg föllül felni sincs rajta,ha lesz is akkor csak eredeti lancia,nem valami LOL!!!
bellülről kifogástalannak találom,egyszerüen gyönyörü,kényelmes,anyagi minőség is nagyon megfelelő,még szép,,, Italy design ,,, :D:P-kétzónás klima,8 légzás,boss hifirendszer
-egy viszont valami nagyon nem tetszett az autón,érdekesen és zavaróan bent vannak a kerekek,,,,erről az öreg Don Fater gondoskodott és kiszélesítette....!!!

Azzal h megvettük az aútót egy álom vált valóra,főleg az öregemé,,,az igazi az lenne ha még állna mellette egy biturbós ghibli II...:D

még annyit had mondjak el h elolvasván,biztos rájöttetek h olaszfan a család,de tudjuk h nem csak az ezek az autók léteznek,,,de a nagy dolgok tőlük származnak!!!

u.i: " Italy Desing-azoknak aki mernek különbözni "

Hibalista

- az az igazság,kicsit kopog a kormánymű,de ezt mint tesztautóként vettük,és állítólag valahol megküldték a száját a "kicsimnek" :( ,,,
- jah meg amire panasz van h mivel nagyok és nehezek ezért nyikorognak az ajtok,,,,,de egyett jegyezzünk meg,mivel az első kiadás az új y-ból,logikus h az új ami egy éven bellül jön ki,kicsi változtatásokkal,már nem lesznek ilyen hibái,remáljük!!!

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Kényelem (9) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (9) Vezetett km 25500
Szerviztapasztalat (6) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? novanta-90 Következő autója? maserati ghibli II generaciós
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (7.5/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Lancia Ypsilon 2003 (2003 - 2007)

További ítéletek (11 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)