Mindenki kiváncsi rá
Külső: egészen oldalról nem néz ki jól, nekem sem tetszik. Bármilyen más szögből gyönyörű. (a 2 éves unokaöcsém szerelmes belé. Állandóan simogatja, puszilgatni újabban már nem hagyjuk). Barátnőm is szereti.
Az is biztos, hogy ha bármi mást veszek akkor meg sem kérdezi senki, hogy miért vettem azt. Ez viszont mindenkit elgondolkoztat, még az olasz-specialista szerelő is csodálkozva-elismeréssel csóválta a fejét.
Ez egyébként az egyik legnagyobb baja is a kocsinak, nem lehet vele elbújni. A kollégák/rokonok rendszeresen kérdezik, hogy megy-e még az autó, megbántam-e már. Nem lehet úgy elbújni a tömegben, megosztja az embereket és így örök téma lesz. Nem tudnak elmenni az emberek mellette szó nélkül.
Alcantara belső: mindig röhögök amikor az újautó-teszteknél arról írnak, hogy kopogós-e egy műanyag vagy nem. Kit érdekel? Éljen műanyagkalitkában az akinek 2 anyja van. Amikor megvettem akkor azt hittem hogy egy vagyon lesz kitisztíttatni, aztán google barátom szerint egy fél citrom és langyos víz kell hozzá (és az illatosítót is megspórolod :) ). Minden folt kijött belőle. (a bolyhosodás az egyedüli probléma, de azt nem látom amikor beleülök) Rengeteg tárolórekesz van, de egy jó pohártartó hiányzik.
Ült már benne 5 felnőtt, nem panaszkodtak, most 4en jöttünk cuccal, nem probléma. Volt már benne konyhabútor és mosógép is. Persze ez nyilván nem egy családi kombi.
Menetteljesítmény: 60 ló (1242 cm3, 8V), óra szerint 180 felé megy, bár ez már nem neki való. Városban, országúton, pályán is elég. Talán a 80 lovas még jobb lenne...
Sikerült már 7 fölötti fogyasztást produkálnom, de ennél jóval kevesebbel beéri általában.
Felszereltség: Ezek hiányoznak nekem: klíma, napfénytető és utasoldali légzsák.
Ezek vannak: Alcantara belső, állítható kormány, ülésmagasság, szervókormány, elektromos ablak, tükör, színezett üveg, jó hifi, távirányítós centrálzár, ködlámpa (elől-hátul), mosolygenerátor :) ...
- Vezérműszíj, vízpumpa + munkadíj: 35 eFt
- Ami még várat magára:
- Lyukas fűtőradiátor: 5 eFt + fél nap munka
- A kuplung szét fog hullani, ez drága lesz
- Az ablaktörlő vacakol néha, de ez inkább az olasz lélek munkája :)
magán és saját magam
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1998 |