óriás mindenes
A kocsit imádjuk, eleve régi álmom volt egy ilyen autó. Nagy böhöm, irtó nehéz és lomha, de a feleségem is könnyen megszokta és szerette vezetni. parkolni nehéz, de átszokik az ember milyen helyet keressen. garázsba faltól falig épphogy befért, kis garázsba esélytelen.
minden befért 7 fős nagy olasz campingezésekhez sem kellett tetőbox...
amit nem szerettem, hogy a nagy súly miatt emelkedőn nem tud gyorsítani, csak ha perverzül visszavált.
legtöbbször autópályán ment, iszonyat kényelmes az első 4 ülés, mind teljesértékű, ülésfűtéssel állíthatósággal minden.Nekem általában fáj a hátam és térdem hosszú utakon, de itt nagyon jól beállitható minden és nincs gond. a fejtámla lehetne jobb, de egyszer hátső ráfutásnál az aktiv fejtámla nagyon jól tette a dolgát és megvédte a nyakfájástól a családot.
ami jó az ülések nincsenek egymás mellett mint egy átlagos 7 személyesnél ezért a gyerekek tök jól be tudták kötni magukat. van benne dvd lejátszó is az is nagyon sokat segit hosszú utakon. ledes hangulatfények, 2 dvd, jó hdd-s hifi sok sok zseb amiben mindent el lehet helyezni, imádható kocsi.
Városban nagyon durván fogyaszt akár 15 is lehet (DIESEL!!) de átlagban 10 körül van, városon kivül akár 8-9 is lehet. 6 fős családnak is ideális, de fel kell készülni a szervizelés húzós. a lehajtható ülések pedig tökéletesen bemennek a padlóba és minden befér, hűtő, bútor stb, ha jól emlékszem 210 cm a raktér hossza.
- féktárcsa, első 100 000 nel, hátsó 140000 - huzos az olajcsere és az alkatreszek - (olajcsere, 80-90 000, tarcsacsere 150 000/2 tarcsa)
Automéry Debrecen,
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2012 |