Száguldó karácsonyfa
Ez lényegében az els? autóm, úgyhogy gondoltam egyb?l a közepébe, ne kis pályázzunk 180 paci azt kész. Hát nem bántam meg. Kicsit féltem a fogyasztástól, de az én vezetési stílusom mellet (kanyarban is 90 a megengedett minek lasítsak?) a 9 liter simán tartható.Hosszútávon 8 városi szötymölgés 10 liter kb. és ilyen fogyasztás mellé nagyon jó gyorsulást produkál, 3000 fordulatig megyeget,afölött bekapcsol a turbo és mehet a száguldás.Kanyartartás: ha nem vezettem volna már alfát akkor azt mondanám hogy nagyon jó, így azt mondom elmegy :).Nekem elég kényelmes,hasított b?r ülések digit klima egy 1990-es autóban ez nem rossz.Nagyon sok kis elektronikai kontakt hiba van vele (néha úgy érzem magam a m?szerfalat nézve mintha egy karácsonyfát néznék),de ha egyszer rászán az ember egy fél órácskát egy WD-40-el felszerelkezve ezek hamar eltüntethet?k. Ettöl eltekintve nagyon megbizható autó még nem hagyott ott egyszer sem. Összeségében ilyen árban ilyen jól gyorsuló full extrás autót nem sokat kap az ember, tehát nagyon is megérte.
- h?t?,index,kapcsolótábla,elakadás jelz? gombja,m?szerfal világítás, gyakorlatilag minden ami elektromos de szinte mindig csak kontakthiba WD-40 azt kész :)
A megszokott régi vágású szerel?m szépen megcsinál rajta mindent
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Alfa 166 |