Felejt?s
Mindenkinek ajánlom aki akar egy olaszos macho életérzést venni magának és van rá 3-500.000ftja. Továbbá havonta szeretne 50-100.000ft-ot el költeni a doboz renoválásra...Aki megbízható autót akar az vegyen japánt vagy németet, nekünk hülyéknek maradnak az olasz, francia, amerikai autók.Nekem volt mindegyik úgyhogy tudom mit beszélek.
PÉNZNYEL?! Lásd a hibalistát. Kényelmes de inkább szorongok a mostani corollámban de tudom, hogy az reggel be fog indulni és ki visz a világból.
- -A futóm?ben minden silentet cserélni kellett tizenötezrenként(30.000ft)
- -Az olaj 4 helyr?l ömlött a motorból, minden tömítés csere után hetekig nem folyt sehol aztán jó olaszosan újra kezdte. Már nem foglalkoztam vele csak töltögettem a havi 1lityit bele.
- (tömítések 30.000ft)
- -Vezérm?szíj és feszít? görg? csere ami vásárláskor el engedhetetlen. (45.000ft)
- -Digitklíma meghalt, kétszázezerért cserélték volna. Javítani nem lehetett úgyhogy maradt a 70c fok a fekete verdában nyáron.
- -Sok bels? apróságra költöttem, f?leg arra hogy a b?ségesen bele zsúfolt extrákból m?ködjön valami. El ablakok, el tükrök, tükör f?tés, ülés állítás, kormánymagasság állítás. Nagyjából (60.000ft) összesen.
- -Egyszer voltak a fékek és a lengéscsillapítók cserélve. Összesen (160.000ft) volt munkadíjjal együtt. Szerintem egy kicsit drágán csinálták.
- -A porlasztó csúcsokat és az izzító gyertyákat is ki kellett volna cserélni mert már nagyon gázosan indult, még nyáron is kétszer izzítottam. Télen meg néha el sem indult, olyan -10 környékén volt a határ ahol mozgásképtelen lett.A cserék újabb (150.000ft)-ot emésztettek volna fel úgyhogy inkább el adtam a kocsit 300-ért, sajnos csak ennyiért ment el pedig friss vizsga volt rajta:(
- Sajnos már rendesen rohadt is.
Egy szegedi kis m?helybe hordtam. Sok helyen simán ki röhögnek, nem értenek hozzá és nem is akarnak vele vesz?dni.
Kb 10 helyen bizonyították be, hogy lövésük sincsen err?l a típusról.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | XM | Következő autója? | toyota corolla 1999´ |