Csodálatos szörnyeteg
Elfogult vagyok, ezért sok rosszat nem tudok írni. Ez a harmadik Lanciám (nem az utolsó)
kb egy évvel ezel?t vettem meg, egy 820-as Rover, és egy borzalmas Ford skorpió után.
Interneten láttam meg a hirdetést, megláttam a m?szerfalat,és rögtön beleszerettem.Tudni kell, hogy Ferrari m?szerfal van benne,teljes fa berakással a m?szerek körül, csodaszép!
amikor beleültem els? ízben, a tízéves fiam (autóbolond) kérésére, hogy nézzük mit tud, hát meglep?dtem.
Az els? komolyabb gázadásnál belesüppedtünk a fotelokba.Szóval, csoda volt.Már volt egy Themánk, nagyon szerettük, de az nem turbó motoros volt, bár az is tudott menni. Ebben 201 paci dübörög, igaz nem nagyon használom ki , de az el?zés élmény ezzel a járgánnyal.
A napokban történt egyutcai gyorsulási verseny, amire ellátogattunk. nem indultunk, mert kímélem az autót, de ismét fiam kérésére csak megpróbáltuk mit is tud.
Most jött a második meglepetés, egyesben kissé megszédültünk, amikor megugrott.
a lényeg, imádom ezt a kocsit. Talán azért mert nem mindennapi autó , szép elegáns, kényelmes, és nem óriási a fenntartási költsége sem. Én vegyes használattal a 9 literes fogyasztás alatt tudom tartani, folyamatos klíma használattal
.A szervízköltség minimális, ami elromlik, az bármelyik autónál el?fordulhat.
egyszóval Viva Lancia!!
Itt még hozzáteszem: a magyar Lanciaklub tagja vagyok, sok más ?rülttel együtt.
- els? lengéscsillapítók 7500Ft/db
- vízh?t? 12000Ft
- ac pumpa 8000 Ft
sk barkácsolom, mivel nem kell bele mélyre nyúlni
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | skorpio | Következő autója? | Thesis (majd egyszer talán) |