Az utolsó igazi olasz
Az autó bels? helykínálata a bálna merci és az amerikai cirkálók helykínálatával vetekszik! A vételára viszont csupán töredéke ezeknek az autóknak. A motorja elég er?s ehhez a kasztnihoz, nem is a lóer?k miatt hanem a nagy nyomaték miatt. Az extrák listája magáért beszél:
Digitális klíma
elktromos ablakok
ABS
elektromos tükrök stb.
Ennyi pénzért ilyen jól felszerelt és tágas autót mást nem kapni. A csomagtér hatalmas, bele fér 5 ember 1 hónapos nyaralásra szánt holmija.
Tartósan 190-200-as tempót is bírja de igazán 160 körül komfortos benne a hosszú távú utazás mert ilyenkor még aránylag csendes.
Az els? ülések fejedelmien nagyok, a hátsó padon pedig három megtermett feln?tt is el fér cip?kanál nélkül is.
Majd ha 6-7 évig havi 50ezret akarok fizetni a banknak és mellé havi 10ezer casco-t akkor veszek hitelre egy multiplát de addig jó ez az autó ami mindent tud mint az (kivéve a 6. ülést) de csak egy tizedébe kerül és a fenntartása is összehasonlíthatatlanul kevesebbe kerül!
Soha nem hagyott az út szélén pedig fél európát be jártam vele. Ez volt az utolsó igazán jó olasz nagyautó!
- A futóm? alkatrészei nem a budapesti utakra lettek tervezve (megjegyzem a H1 hummer-en kívül ez minden autóra igaz!).
- Az elektromos extrák néha vacakoltak de minden van bontóban és egy jó szerel? pillanatok alatt orvosolja az ilyen apróságokat.
Maszek guru újpalotán.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1994 |