Az olasz legenda: Thema 2.5TDS
pontosan nem is tudom h mikor vettem a kocsit. Megláttam a hirdetés elmentem és egyből elhoztam. nagyon megérte a kocsi. akárki akármit mondhat h olasz, meg a német autók a jók, hát akkor ő még nem ült Thema-ban. Full luxus az autó kényelem fullos, meg a sok extra ami alap, és nem beszélve a teljesen felszerelt kocsikról. sok ma gyártott kocsiban nincs olyan/annyi extra amit 1987-től a Lancia már alkalmazott. vezetése nagyon jó, egyáltalán nem lehet benn elfáradni még 700km után sem. Nagyon megbízható, haindulni akarok akkor indul, és megfelelő ápolás, odafigyelés melett nagyon jól is megy. utazóba 3-4 személyel nyugodtan lehet menni 140-150nel de ha odalépünk a jobb motorok 195-200ig simán elmennek. nagyon húz és kombinál városi meg autópályás fogyasztása kb. 6.5re jön ki(persze 130as tempóval). Hát kb ennyi. nem bántam meg h megvettem, ha tudtam volna venni egy full extrás 0kmest a gyárból az nagyon jó lenne. ennél rosszabb autóm ne legyen, sőt jobb nem is kell!! (nincs is :) )
- Szokásos Lancia Diesel alkatrészek:
- -turbó nyomta az olajat
- -blokk nyomta az olajat
- -hengerfej tömítés!! de nem repedt és még most is megy
Itthon jómagam
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | Ritmo 105TC ABARTH | Következő autója? | LANCIA LYBRA, KAPPA, FIAT MAREA CSAK OLASZ!! |
Verdikt | (6.9/10) |